• +47 55 300 600
  • post@ogarkitekter.no
Arkitektur | Interiørarkitektur | Plan

Panorama konferansehotell

Panorama konferansehotell er en total rehabilitering av gamle Marsteinen hotell (4500 m2). Det ble også laget et tilbygg som ble ferdigstilt 2012. Dette tilbygget inneholder blant annet en konferansesal for 1000 gjester. Det totale arealet for hele anlegget er nå 9000 m2.

Det ble tidlig klart at det var viktig å skape et unikt hotell. Vi så på hotellets fantastiske beliggenhet og analyserte hotellets mulige fasiliteter. Vi baserte vår design på områdets lokalhistorie blandet med moderne og innovativ design. Hvert hotellrom har sitt eget bilde av en naustvegg i nærheten.

Hver hotelldør har sitt lokale motiv av en dør i området. Rommene har fått mye oppmerksomhet pga. sin spesielle atmosfære. Hotellet er utstyrt med gode mingleareal hvor forskjellige modus for samvær, diskusjon og behov er vektlagt. Etter en lang dag på havet med teambuilding er det flott å kunne sette seg inn i f. eks. "potetkjelleren" og snakke om dagens opplevelser. Vi har designet inspirerende møterom man har lyst til å ta i bruk. Hotellets design er løst ut i fra gjestenes behov og ønsker.

Panorama konferansehotell er i dag regionens mest attraktive konferansehotell.