• +47 55 300 600
  • post@ogarkitekter.no
Arkitektur | Interiørarkitektur | Plan

Og Arkitekter ekspanderer

I en tid preget av permitteringer og oppsigelser går Og Arkitekter mot strømmen og slår seg sammen med Lund & partnere arkitekter AS. - Dette gjør Og Arkitekter til det største arkitektkontoret i Bergen, samtidig som det styrker oss faglig og gjør oss konkurransedyktige også utenfor fylkets grenser, sier daglig leder Osmund Lie.

Kontoret er med sine 45 medarbeidere i dag blant de største arkitektkonstellasjonene på Vestlandet med ambisjoner om å være en markant bidragsyter til god arkitektur både lokalt og nasjonalt.

Og Arkitekter ble stiftet i 2010 da Arkitektkontoret Ulf Røstøen AS slo seg sammen med Arkitektkontoret Vaardal-Lunde AS. Senere har både Wiberg AS (2015) og nå altså Lund & Partnere Arkitekter AS kommet til. Sistnevnte ble stiftet i 1987 og er en velkjent aktør i den bergenske byggebransjen. Selskapet besitter dyktige fagfolk og en spennende portefølje og har de siste årene satt sitt preg på Bergen med prosjekter som Jæger Brygge, Cafe Michelsen og Apeltun skole. I disse dager jobbes det med en fullstendig revitalisering av Kronstadparken, nytt kontorbygg for Sweco på Fantoft og Portalen, et større boligprosjekt i Damgårdsundet for BOB.

På tross av tøffe tider i bransjen er daglig leder i Og Arkitekter, Osmund Lie overbevist om at tiden er inne for å styrke seg.

– Det er klart vi er spent på utviklingen, men noen må tørre å satse. Markedet finnes og det vil fortsatt være behov både for boliger, skoler og andre offentlige institusjoner. Vi ser også at konkurransen om oppdragene er tøff og at det er mange som konkurrer om de samme oppdragene. Vi er beredt til å ta konkurransen om oppdragene, og vi har både kompetansen og kapasiteten som kreves, sier Lie.

For mer informasjon, ta kontakt med daglig leder i Og Arkitekter as, Osmund Lie.

Osmund Lie
Daglig leder
Og Arkitekter as
E-post: osmund@ogarkitekter.no
Mobil: 934 19 620