• +47 55 300 600
  • post@ogarkitekter.no
Arkitektur | Interiørarkitektur | Plan

Bergensavisen

Ombygging av eksisterende kontorlokaler til Bergensavisen – BA, til et mer effektivt, økonomisk og plassbesparendearbeidsmiljø i tre etasjer. Det opprinnelige bygget fra 1933 har gått gjennom flere prosesser med ombygging i årenes løp. Fra den tidligere celleinndelingsmodellen er Bergensavisen nå blitt mer økonomisert ved at antall kvadratmeter er redusert og driften komprimert.

Ny interntrapp er etablert mellom etasjene og gulvene belagt med heldekkende tepper som reduserer lyden betraktelig, og muliggjør mer åpenhet og veggbesparelser. Lysinnfall fra flere himmelretninger gjør at lokalene føles åpne og luftige.

På gateplanet har banken inntatt lokalene, slik at den publikumsrettede virksomheten som butikkene før hadde, er ivaretatt.